نشانه‌های ابتلا به افسردگی-راهبرد معاصر
آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا توانیر: قطعی برق ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده متوقف می‌شود / در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

نشانه‌های ابتلا به افسردگی

یک روانپزشک گفت: شایعترین اختلال روانپزشکی افسردگی است که ۱۷ درصد طول عمر را در بر می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  سجادی فر روانپزشک گفت: ما یک احساس نافذ درونی داریم وقتی که صبح از خواب بیدار می‌شویم که به ما می‌گوید ایا شاد هستیم یا غمگین یا امروز یک روز عادی است.

وی افزود:این احساس نافد درونی را همه ما احساس نمی‌کنیم و باعث می‌شود که روند عملکرد ما در روز جهان بیرون تغییر کند که به آن خلق می‌گوییم.

سجادی فر گفت: آن چیزی که در ظاهر و چهره ما دیگران می‌بینند به آن عاطفه می‌گویند یعنی چیزی که برای بقیه نمود پیدا می‌کند و نمایش بیرونی خلق است.

سجادی فر گفت: ما در ساعات مختلف طیف‌هایی از خلق‌های مختلف را تجربه می‌کنیم و این امر طبیعی است و همان روز و همان لحطه احساس می‌کنیم که به آن‌ها تسلط داریم یعنی وقتی احساس می‌کنیم که غمگین هستیم همان لحظه هم می‌توانیم از پس ان برآییم و آن را تغییر دهیم.

وی بیان کرد:اختلالات افسردگی یا خلقی موقعی رخ می‌دهد که احساس تسلط به خلق و عاطفه از بین می‌رود یعنی فرد درک می‌کند که افسرده هستم و هیچ توانایی بر تغییر خلق ندارم.

وی ادامه داد: این اختلال در خانم‌ها با توجه به تغییرات هورمونی دو برابر مردان است و سن شایع ان ۴۰ سالگی است، اما ۵۰ درصد افراد بین ۲۰ تا ۵۰ سالگیاین اختلال تجربه می‌کنندو به تازگی سن شیوع ان در زیر ۲۰ سال رو به افزایش است.

سجادی فر گفت: باید حداقل ۵ علامت در طی یک دوره ۲ هفته‌ای در اکثر ساعات و اکثر روز‌های این دوره داشته باشیم در ان صورت به ان اختلال افسردگی می‌گویند بدون تکمیل شدن این ۵ علامت در طی دو هفته بیشتر می‌توان گفت احساس افسردگی داشتیم، اما افسرده نبودیم.

وی بیان کرد: اولین علامت همان خلق افسرده است یعنی فرد در طی دو هفته در اکثر ساعات و روز‌ها احساس کند دلتنگ است که این احساس هم خود فرد و هم ازرافیان تشخیص می‌دهند فرد غمگین است و از دنیا بریده و مدام گریه می‌کند البته در نوجوانان و کودکان خلق افسرده به صورت پرخاشگری نمایان می‌شود.

به گفته این روانپزشک علامت دوم به صورت کاهش علاقه مندی به اتفاقات روزمره است که از هیچ اتفاقی لذت نمی‌برد و دیگران هر چقدر سعی کنند که با دادن هدیا که قبلا برای فرد نشاط اور بوده اورا خوشحال کنند هیچ تاثیری در فرد ندارد.

وی افزود:علامت سوم کاهش چشمگیر وزن بدن بدون رژیم خاص است در کنار این کاهش گاهی افزایش وزن و پرخوری هم می‌تواند نشانه افسردگی باشد.

سجادی فر بیان کرد:کم خوابی و یا بی خوابی هم نشانه دیگری از افسردگی است که فرد یا ابتدای شب خوابش می‌برد و یا به شدت سحر خیز می‌شود.

وی گفت: افراد افسرده دچار سراسیمگی هستند و مدام دست هایشان را به هم فشار می‌دهند و بی حالی و بی ارزش بودن و یا احساس گناه مفرط بیجا از نشانه دیگر افسردگی است که قدرت تفکر و تمرکز را کاهش می‌دهد و حتی افکار عود کننده و مرگ ونیستی به فرد می‌دهد.

وی بیان کرد: این ۵ علامت نشان دهنده این است که فرد به اختلال افسردگی اساسی مبتلا شده است. / صد آنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار